Ce să mănânci la IHOP: opțiuni sănătoase de meniu și informații nutriționale


Spuneți cuvintele „clătită” și „restaurant” și probabil îmi vine în minte un lanț de restaurante popular: International House of Pancakes sau IHOP. Acest lanț oferă platouri tradiționale de mic dejun cu ouă, bacon, hash browns, vafe și, desigur, o mulțime de clătite . Meniul IHOP conține, de asemenea, numeroase produse pentru prânz și cină.

Deși s-ar putea să vă temeți că totul la IHOP vine stropit în sirop și încărcat cu unt - și multe articole o fac - lanțul oferă ceva mai ușor. Pentru un brunch ocazional de weekend (sau chiar prânz sau cină), o masă la IHOP se poate încadra într-un stil de viață sănătos.

Ce spun experții

„Cunoscut pentru clătitele sale, IHOP servește și vafe, pâine prăjită, carne la micul dejun, burgeri, cartofi prăjiți și alte alimente prăjite. Dacă mâncați în mod regulat aici, rămâneți la elementele de bază, cum ar fi salate de casă cu proteine ​​la grătar sau omlete de legume cu pâine prăjită cu cereale integrale sau optează pentru mese care nu conțin o cantitate mare de zahăr, grăsimi saturate și calorii.”

Barbie Cervoni, MS, RD, CDCES, CDN


IHOP are un meniu extins care poate varia în funcție de sezon sau în funcție de locație. Produsele pentru micul dejun includ o mare varietate de opțiuni pe bază de cereale și carne. Sandvișuri, supe, burgeri, pui prăjit și alte articole sunt disponibile pentru prânz sau cină.

De asemenea, IHOP oferă nu doar un meniu pentru copii, ci și o secțiune rezervată adulților peste 55 de ani. Puteți găsi informații nutriționale pe site-ul restaurantului, dar rețineți că este posibil să nu includă toate articolele enumerate în fiecare meniu. 

Ce să comandați și să evitați la IHOP
 Cele mai multe opțiuni nutritive Opțiuni cel mai puțin nutritive
Clatite cu zară cu stivă scurtă originale (clătite și crepe cu zară de renume mondial) Clătite cu brânză din New York (clătite și crepe cu zară de renume mondial)
2 X 2 X 2 (Combo) Friptură de țară și ouă cu sos de cârnați (combo)
Omletă cu spanac și ciuperci (omlete) Omletă din Colorado (omlete) 
Bolul clasic cu bacon (burritos și boluri) Burrito cu pui de sud-vest (burrito și boluri)
Fructe proaspete de sezon (laterale) Inele de ceapă (laterale)
Pâine prăjită franceză originală (pâine prăjită franceză) Pâine prăjită cu banane și căpșuni (pâine prăjită)
Vafe belgiene (vafe belgiene făcute în casă) Combo de vafe belgiene (vafe belgiene făcute în casă)
The Classic (burgeri și sandvișuri cu pui) Mega Monster Cheeseburger (burgeri și sandvișuri cu pui)
Topitură de șuncă și ouă (topită manuală) Topitură de pui de bivoliță (topită manuală)
Salată de pui și legume (aplicații și salate)  Mozza Sticks (aplicații și salate) 
Tilapia la grătar (Entrauri) Cheesy Chicken Bacon Ranch cu Pui Crocant (Intrari)
Cină cu tilapia la grătar pentru 55+ (meniu pentru 55+) 55+ Rise 'N Shine cu 2 ouă omletă, cârnați de porc, pâine prăjită și hash browns (meniu 55+)
Macaroane cu brânză (meniu pentru copii) Jr. Cheeseburger (meniu pentru copii)
Milkshake cu căpșuni (Milkshake)  Milkshake Oreo Cookie (Milkshake)
Ceai cu gheață neîndulcit (băuturi) Ciocolata calda (bauturi)

Parerea noastră despre cea mai sănătoasă masă de la IHOP? Omleta de legume Build Your Own sau, pentru cei calificați, cina cu tilapia la grătar pentru peste 55 de ani. 


Clătite și crepe de zară de renume mondial

Această secțiune a meniului IHOP are o gamă amețitoare de opțiuni pentru fiecare dinte de dulce – și se arată în informațiile nutriționale. Majoritatea articolelor din secțiunea de clătite și crepe sunt extrem de bogate în zahăr și calorii, precum și surprinzător de bogate în sodiu.

O stivă scurtă de clătite originale cu zară (3 clătite) oferă 450 de calorii, 18 g grăsimi, 7 g grăsimi saturate, 59 g carbohidrați, 13 g proteine, 11 g zahăr și 1.560 mg sodiu. Această opțiune de clătite este elementul cu cele mai scăzute calorii din această parte a meniului, iar porția mai mică (o stivă completă are cinci clătite în total) vă oferă un răsfăț dulce cu mai puține calorii. Cu toate acestea, aceste valori nutriționale nu includ siropul.

✗ New York Cheesecake Clatite

Clătitele cu cheesecake din New York sunt acoperite cu mușcături de cheesecake, căpșuni glazurate și topping bătut. Acest teanc plin oferă 890 de calorii, 34 g grăsimi, 14 g grăsimi saturate, 126 g carbohidrați, 22 g proteine, 49 g zahăr și 2.220 mg sodiu.


Combo-uri

Combo-urile oferă posibilitatea de personalizare mix-and-match, care poate fi folosită pentru a face comanda dvs. de ouă și carne mai (sau mai puțin) hrănitoare. Optează pentru ouă poșate dacă vrei să economisești calorii și grăsimi. Pentru carne, slănină de curcan în loc de slănină de porc sau cârnați va reduce, de asemenea, caloriile și grăsimile, oferind totuși 10 g de proteine.

Alegeți între hash browns și clătite? Hash browns conțin puțin mai puține calorii, dar destul de puțin sodiu. Sau, cereți pâine prăjită din grâu integral.

Pentru un combo hrănitor, comandă 2 x 2 x 2 cu două ouă poșate, două fâșii de bacon de curcan și două clătite cu zară. Această farfurie oferă 510 calorii, 27 g grăsimi, 10 g grăsimi saturate, 41 g carbohidrați, 25 g proteine ​​și 1.630 mg sodiu.

✗ Friptură de țară și ouă prăjite cu sos de cârnați

Friptura prajita de tara cu sos de carnati are 1.400 de calorii, 87g de grasimi, 27g de grasimi saturate, 110g de carbohidrati, 44g de proteine ​​si 3.370g de sodiu. Rețineți că aceste informații nutriționale vin înainte de alegerea ouălor. Ouăle omletă pot adăuga 220 de calorii suplimentare, în timp ce ouăle cu partea însorită adaugă 120 de calorii.

Dacă ai poftă de friptură, uită-te la combo de friptură de mușchiu și ouă , care oferă 990 de calorii, 52 g grăsimi, 15 g grăsimi saturate, 77 g carbohidrați, 55 g proteine ​​și 2.670 mg sodiu înainte de a-ți selecta ouăle.


Omlete

În secțiunea de meniu de omlete a IHOP , veți găsi aproximativ o jumătate de duzină de opțiuni care încep toate cu ouă. În sine, ouăle sunt destul de hrănitoare. Oferă o mulțime de proteine ​​și puțină vitamina D într-un pachet cu conținut scăzut de calorii. Dar majoritatea omletelor IHOP conțin mult mai mult decât ouă.

Omleta de spanac cu albușuri și ciuperci de la IHOP este o alegere hrănitoare în meniul omletelor, cu 610 calorii, 46 g grăsimi, 20 g grăsimi saturate, 15 g carbohidrați, 37 g proteine ​​și 1.890 mg sodiu.

✗ Omleta din Colorado

În omleta din Colorado , veți găsi patru cărnuri diferite, inclusiv slănină, carne de vită mărunțită, cârnați de porc și șuncă, precum și ceapă, ardei verzi și brânză. Veți găsi, de asemenea, 1.260 de calorii, 99g de grăsimi, 35g de grăsimi saturate, 19g de carbohidrați, 74g de proteine ​​și 2.700mg de sodiu.

Dacă doriți o omletă cu carne, uitați-vă la omleta cu fajita de pui . Cu pui, ardei, ceapă și brânză, oferă 890 de calorii, 57 g grăsimi, 23 g grăsimi saturate, 22 g carbohidrați, 73 g proteine ​​și 2.130 mg sodiu.


Burritos și boluri

Secțiunea burritos și boluri a meniului combină aromele Tex-Mex cu preparatele IHOP pentru micul dejun. Fiecare opțiune aici vine cu o parte la alegere: două clătite cu zară, fructe, cartofi prăjiți sau pâine prăjită. În general, alegerea unui bol în locul unui burrito va economisi atât calorii, cât și carbohidrați prin eliminarea tortilla.

Vasul clasic cu bacon are bucăți de slănină, brânză, hash browns și ouă omletă într-un castron. Această opțiune oferă 850 de calorii, 63 g grăsimi, 22 g grăsimi saturate, 30 g carbohidrați, 41 g proteine ​​și 1.660 mg sodiu. Alegeți partea de fructe pentru un plus de vitamine și fibre pentru foarte puține calorii.

✗ Burrito cu pui de sud-vest

Burrito- ul de pui de sud-vest este opțiunea cu cele mai multe calorii din acest capăt al meniului. Conține 1360 de calorii, 85 g grăsimi, 34 g grăsimi saturate, 88 g carbohidrați, 62 g proteine ​​și 3300 mg sodiu.

Alege bolul de pui de sud-vest pentru a economisi 280 de calorii, 44 g carbohidrați și 680 mg sodiu.


Laturile

Părțile IHOP oferă o combinație variată de produse pentru a însoți micul dejun, prânzul sau cina. Comandarea unei garnituri care oferă o porție de fructe sau legume poate fi o modalitate gustoasă de a crea o masă mai echilibrată.

Pentru nutriție într-o garnitură, nu poți da greș cu un castron de fructe proaspete de sezon , la 60 de calorii, 0g grăsimi, 0g grăsimi saturate, 14g carbohidrați, <1g proteine ​​și 5mg sodiu.

✗ Inele de ceapă

Inelele de ceapă conțin 550 de calorii, 30 g grăsimi, 5 g grăsimi saturate, 62 g carbohidrați, 7 g proteine ​​și 1.140 mg sodiu. Dacă aveți poftă de o parte savuroasă, prăjită, luați în considerare hash browns sau cartofii prăjiți , care au 210 sau, respectiv, 320 de calorii.


Pâine prăjită franceză

Pâinea prăjită și clătitele merg mână în mână, așa că nu este de mirare că meniul IHOP are câteva opțiuni pentru acest mic dejun pe bază de pâine. Deși multe dintre siropurile și toppingurile opționale (cum ar fi căpșunile glazurate sau bananele Foster) conțin fructe, acestea adaugă cantități semnificative de zahăr și calorii. În schimb, adăugați o parte de fructe proaspete pentru un plus de vitamine, minerale și fibre.

Rămâneți cu pâinea prăjită originală pentru a menține zahărul la minimum. Acest produs are 740 de calorii, 36 g de grăsimi, 14 g de grăsimi saturate, 84 g de carbohidrați, 20 g de proteine, 28 g de zahăr și 830 mg de sodiu. Asta înainte de a adăuga orice sirop, totuși.

✗ Pâine prăjită cu banane și căpșuni

Pâinea prăjită cu banane și căpșuni oferă 830 de calorii, 31 g grăsimi, 11 g grăsimi saturate, 120 g carbohidrați, 21 g proteine, 55 g zahăr și 790 mg sodiu.

Singura altă opțiune din această parte a meniului este pâinea prăjită cu afine, care are un conținut mai mic de carbohidrați și zahăr decât versiunea cu banane de căpșuni (30 g zahăr), dar în rest are un profil nutrițional similar.

De asemenea, vă puteți crea propriul combo de pâine prăjită, adăugând ouă, carne și hash browns. Cu mai multe garnituri, veți adăuga, de asemenea, mai multe calorii, carbohidrați și sodiu la masă.


Vafe

Spre deosebire de selecția vastă de clătite de la IHOP, ofertele de vafe ale restaurantului sunt mai puțin prolifice. Există doar câteva opțiuni în această secțiune a meniului.

Vafa belgiană oferă 590 de calorii, 33 g grăsimi, 10 g grăsimi saturate, 60 g carbohidrați, 9 g proteine ​​și 840 mg sodiu.

IHOP oferă, de asemenea, o vafă belgiană „prietenoasă cu gluten” (preparată fără ingrediente care conțin gluten, dar nu este confirmată fără gluten). Această vafe oferă 410 calorii, 13 g grăsimi, 6 g grăsimi saturate, 66 g carbohidrați, 8 g proteine ​​și 850 mg sodiu.

✗ Combo de vafe belgiene

Adăugarea de ouă și carne la vafe adaugă, de asemenea, calorii și grăsimi, cel puțin 120 de calorii pentru ouă și 60 de calorii pentru opțiunile de carne.

Unele locații IHOP oferă un fel de mâncare cu pui și vafe. Adăugarea de pui prăjit înseamnă că acest fel de mâncare oferă 1.030 de calorii, 55g grăsime, 14g grăsimi saturate, 92g carbohidrați, 23g proteine ​​și 2.080mg sodiu.


Burgeri și sandvișuri cu pui

Majoritatea opțiunilor din această parte a meniului sunt foarte bogate în calorii, grăsimi și sodiu. Aceste articole de meniu vin cu o gamă de două clătite cu zară, cartofi prăjiți, fructe proaspete sau o salată ca o garnitură.

Burgerul clasic (780 de calorii, 52 g de grăsimi, 17 g de grăsimi saturate, 46 g de carbohidrați, 32 g de proteine ​​și 2.000 mg de sodiu) are cel mai puțin calorii și grăsimi dintre opțiunile de burgeri, dar aveți grijă de conținutul său extrem de ridicat de sodiu. 

Dacă IHOP-ul pe care îl vizitați oferă un sandviș cu pui la grătar, luați în considerare această opțiune pentru un profil nutrițional mai bun (cu excepția sodiului): 630 de calorii, 31 g de grăsimi, 8 g de grăsimi saturate, 46 g de carbohidrați, 41 g de proteine ​​și 2.490 mg de sodiu

✗ Mega Monster Cheeseburger

Mai multe dintre opțiunile de burgeri conțin mai mult de 1.000 de calorii. Mega - monstrul cheeseburger are 1.140 de calorii, 81g de grăsimi, 30g de grăsimi saturate, 44g de carbohidrați, 57g de proteine ​​și 3.130g de sodiu.

Dacă sunteți în căutarea unui burger cu mai multe toppinguri, luați în considerare să comandați clasicul cu slănină . Are 880 de calorii, 60 g grăsimi, 20 g grăsimi saturate, 46 g carbohidrați, 38 g proteine ​​și 2.320 mg sodiu.

Alternativ, odată ce burgerul ajunge la masă, tăiați-l în jumătate. Bucurați-vă de o jumătate la restaurant și păstrați cealaltă jumătate pentru o masă mâine.


Topituri realizate manual

Selecția IHOP de topituri realizate manual include sandvișuri pe bază de carne, acoperite cu brânză topită și presate până la prăjire. În general, fiecare articol din această parte a meniului este o opțiune bogată în sodiu. Topiturile vin cu aceeași alegere de garnituri ca și burgerii (clatite, cartofi prăjiți, fructe proaspete sau salată).

Sunca și ouăle topite , deși sunt bogate în sodiu, este cea mai hrănitoare opțiune din această parte a meniului. În total, oferă 780 de calorii, 44 g grăsimi, 16 g grăsimi saturate, 59 g carbohidrați, 41 g proteine ​​și 2.220 mg sodiu.

✗ Topitură de pui de bivoliță

Topitura de pui de bivoliță are una dintre cele mai mari conturi de sodiu din întregul meniu. Sandvișul conține 1280 de calorii, 80 g grăsimi, 22 g grăsimi saturate, 86 g carbohidrați, 55 g proteine ​​și 4060 mg sodiu.

Ca alternativă, topitura de curcan prăjită Cali are curcan, slănină, brânză, roșii și avocado și mult mai puțin sodiu. Oferă 1.100 de calorii, 69g de grăsimi, 20g de grăsimi saturate, 60g de carbohidrați, 62g de proteine ​​și 1.830mg de sodiu.


Aplicații și salată

Aplicațiile și partea de salată a meniului nu oferă multă varietate, dar opțiunile au valori nutriționale total diferite.

Salata de pui și legume vine cu verdeață, piept de pui la grătar, roșii, ceapă, ciuperci și o vinaigretă balsamică. Are 630 de calorii, 40 g de grăsimi, 7 g de grăsimi saturate, 33 g de carbohidrați, 38 g de proteine ​​și 1.960 mg de sodiu.

✗ Batoane Mozza

Batoanele de mozza - șase batoane de mozzarella cu sos marinara - furnizează 660 de calorii, 33 g grăsimi, 14 g grăsimi saturate, 60 g carbohidrați, 30 g proteine ​​și 1.860 mg sodiu.


Intrări

Veți găsi mâncăruri necomplicate, cum ar fi pește la grătar, pui prăjit și sfaturi de friptură de mușchi printre aperitivele IHOP . Această secțiune oferă un amestec de clasice grele și ușoare. Majoritatea vin cu laturi preselectate.

Tilapia la grătar este o alegere hrănitoare aici, cu 430 de calorii, 11 g grăsimi, 2 g grăsimi saturate, 40 g carbohidrați, 43 g proteine ​​și 2.140 mg sodiu. Aceasta include două părți: broccoli și orez.

✗ Cheesy Chicken Bacon Ranch cu Pui Crocant

Ferma cu brânză de pui și slănină cu antre de pui crocant vine cu o garnitură de orez și împreună, conțin 1.470 de calorii, 92g grăsimi, 29g grăsimi saturate, 83g carbohidrați, 74g proteine ​​și 3.700mg sodiu.

O opțiune mai hrănitoare poate fi cina cu vârfuri de friptură de muschi , care vine cu porumb și piure de cartofi. Inclusiv acele părți, această masă oferă 880 de calorii, 46 g grăsimi, 14 g grăsimi saturate, 71 g carbohidrați, 53 g proteine ​​și 2.130 mg sodiu.


55+ Meniu

O secțiune de peste 55 de ani din meniu rezervă anumite mâncăruri tradiționale, cum ar fi cine cu pui și pește cu garnituri de legume, precum și câteva produse pentru micul dejun, pentru adulții în vârstă (de obicei, la prețuri mai mici). Unele dintre cele mai hrănitoare opțiuni din meniu pot fi găsite aici, așa că dacă ai peste 55 de ani, consideră-te norocos!

Cina cu tilapia la grătar pentru peste 55 de ani, cu o parte de broccoli și orez, conține doar 310 de calorii, 6 g de grăsimi, 1 g de grăsimi saturate, 39 g de carbohidrați și 1.300 mg de sodiu, dar oferă totuși 25 g de proteine.

✗ 55+ Rise 'N Shine cu 2 ouă omletă, cârnați de porc, pâine prăjită și hash browns

Caloriile, colesterolul și sodiul se pot adăuga rapid într-un mic dejun personalizabil. 55+ Rise 'n Shine cu două ouă omletă, cârnați de porc, pâine prăjită multicereală și hash browns are 950 de calorii, 59 g grăsimi, 15 g grăsimi saturate, 72 g carbohidrați, 33 g proteine ​​și 1.230 mg sodiu.


Meniu pentru copii

Preferatele copiilor, cum ar fi clătitele Funny Face și macaroanele cu brânză , completează această secțiune a meniului pentru cei mici.

Pentru a oferi copiilor o opțiune cu conținut scăzut de calorii, alegeți macaroanele și brânza cu sos de mere . Conținutul său de zahăr provine din sos de mere (în loc de sos de ciocolată), iar împreună masa oferă 360 de calorii, 9 g grăsimi, 2,5 g grăsimi saturate, 58 g carbohidrați, 11 g proteine ​​și 830 mg sodiu.

Dacă copilul dumneavoastră dorește o masă pentru micul dejun, Silver 5 - un platou de mic dejun cu cinci clătite mici, un ou omletă și o felie de slănină - poate fi cea mai bună alegere. Are 420 de calorii, 24 g de grăsimi, 9 g de grăsimi saturate, 35 g de carbohidrați, 17 g de proteine ​​și 1.160 mg de sodiu.

✗ Jr. Cheeseburger

Cheeseburger -ul Jr. vine și cu sos de mere. Această opțiune are 750 de calorii, 46 g grăsimi, 16 g grăsimi saturate, 53 g carbohidrați, 31 g proteine ​​și 1.550 mg sodiu.

Printre opțiunile de mic dejun pentru copii, clătitele Funny Face pot fi populare. Dar rețineți că o clătită cu ciocolată Funny Face oferă 550 de calorii, 37g grăsime, 18g grăsimi saturate, 37g carbohidrați, 18g proteine ​​și 910mg sodiu (asta cu un ou și un cârnați de porc).


Milkshake-uri

Nu este surprinzător, deoarece sunt deserturi, milkshake-urile IHOP sunt pline de zahăr și bogate în calorii. Cu toate acestea, sunt mult mai mici în sodiu decât multe alte oferte IHOP.

Milkshake-ul cu căpșuni are 590 de calorii, 32 g grăsimi, 21 g grăsimi saturate, 68 g carbohidrați, 11 g proteine ​​și 180 mg sodiu. De asemenea, conține 57 g zahăr.

✗ Milkshake Oreo Cookie

Un milkshake pentru prăjituri Oreo are 750 de calorii, 40 g grăsimi, 23 g grăsimi saturate, 89 g carbohidrați, 13 g proteine, 330 mg sodiu și 65 g zahăr.


Băuturi

Băuturile de la IHOP includ cafea și ceai, băuturi de fântână, sucuri și lapte.

Pentru a minimiza zahărul și caloriile, rămâneți la cafea neagră sau ceai fără calorii. Un ceai cu gheață mare, neîndulcit, va furniza 5 calorii, 0 g grăsimi, 2 g carbohidrați, 0 g proteine ​​și 10 mg sodiu. Desigur, puteți opta întotdeauna și pentru apă.

✗ Ciocolata calda

Ciocolata caldă mare are 300 de calorii, 8 g grăsimi, 6 g grăsimi saturate, 57 g carbohidrați, 2 g proteine, 440 mg sodiu și 49 g zahăr.

Economisiți 180 de calorii și 28 g zahăr, alegând în schimb ciocolata caldă de mărime obișnuită. Oferă 120 de calorii, 3 g grăsimi, 2,5 g grăsimi saturate, 24 g carbohidrați, 1 g proteine, 190 mg sodiu și 21 g zahăr.


Opțiuni specifice dietei

IHOP oferă o mulțime de opțiuni pentru persoanele care urmează diete fără gluten, vegetariene, prietenoase cu diabetul și sărace în carbohidrați. Cei care urmează o dietă cu conținut scăzut de sodiu, cu conținut scăzut de grăsimi, cu conținut scăzut de FODMAP sau vegană vor avea mai multe probleme în a găsi elementele adecvate din meniu.

IHOP oferă un meniu prietenos cu gluten . Într-o bucătărie comună, totuși, poate apărea contaminarea încrucișată. Cei care trebuie să elimine complet glutenul ar putea prefera să evite IHOP cu totul. Unele articole din meniu care nu conțin ingrediente gluten includ:

 • Clatite prietenoase cu gluten
 • Vafe prietenoase cu gluten
 • Migas (alege tortilla de porumb)
 • Hash browns, cartofi crocanți pentru micul dejun și cartofi prăjiți
 • Ouă (orice stil)
 • Opțiuni de carne pentru combinații: bacon, bacon de curcan, șuncă sau cârnați
 • Omleta cu albus de ou
 • Salată de pui și legume (alegeți pui la grătar)
 • Vârfuri de friptură de mușchi sau friptură T-bone
 • Partea de intrare: broccoli, porumb, piure de cartofi, cartofi prajiti
 • Milkshake de ciocolată, vanilie sau căpșuni

Opțiunile de mic dejun pe bază de ouă, cum ar fi omleta cu legume cu albuș de ou, sau salata de pui la grătar sunt cele mai hrănitoare alegeri favorabile cu gluten.

Sărac în carbohidrați

Este posibil să consumi conținut scăzut de carbohidrați la cel mai faimos restaurant de clătite din lume? În mod surprinzător, da. Unele opțiuni cu conținut scăzut de carbohidrați includ:

 • Ouă (orice stil)
 • Omlete, cu excepția omletei Big Steak
 • burgeri (omite chifla)
 • Salata de casa (fara dressing)
 • Salată de pui și legume cu pui la grătar și fără dressing
 • Lături de carne/opțiuni combinate

Pentru o masă hrănitoare cu conținut scăzut de carbohidrați, construiți-vă propria omletă cu multe legume și adăugați proteine ​​cu o parte din carne, cum ar fi o felie de șuncă.

FODMAP scăzut

Deoarece atât de multe dintre alimentele IHOP conțin grâu, lapte și îndulcitori, este dificil – dar nu imposibil – pentru persoanele care urmează o dietă cu conținut scăzut de FODMAP să găsească alegeri potrivite. Întrebați-vă serverul dacă sunt posibile înlocuiri pentru a vă satisface nevoile. Sau optează pentru următoarele:

 • Ouă (orice stil)
 • Construiește-ți propria omletă cu legume cu conținut scăzut de FODMAP
 • Ovaz
 • Salată de casă sau salată de pui la grătar și legume (omiteți ceapa și dressingul)

Construirea propriei omlete vă va permite să includeți legumele pe care le puteți tolera, oferind în același timp proteine ​​și acizi grași omega-3.

Diabet-friendly

Pentru a gestiona diabetul , este posibil să căutați articole din meniu care au un conținut scăzut de carbohidrați, zahăr și calorii. Unele idei includ:

 • Construiește-ți propria omletă cu albușuri și legume
 • salata de casa
 • Salata de pui si legume cu pui la gratar
 • 55+ cină tilapia la grătar
 • 55+ cină cu pui la grătar

Cina cu tilapia la grătar din meniul 55+ este o masă sățioasă și prietenoasă cu diabetul. Este, de asemenea, una dintre cele mai hrănitoare alegeri din întregul meniu.

Conţinut scăzut de grăsimi

Deși multe dintre felurile de mâncare ale IHOP conțin multă grăsime, nu totul din meniu este încărcat cu această macrocomandă. Unele opțiuni cu conținut scăzut de grăsimi includ:

 • Albusuri de ou omleta
 • Omleta de albus cu sunca taiata si rosii
 • Salată de pui și legume cu pui la grătar (omiteți avocado și dressing)
 • 55+ cină tilapia la grătar
 • felie de șuncă
 • Ovaz
 • Grits

Păstrați-vă masa cu conținut scăzut de grăsimi comandând o omletă cu albuș de ou cu fructe proaspete fără grăsimi în lateral (mai degrabă decât un produs prăjit, cum ar fi hash browns). Cina cu tilapia la grătar este, de asemenea, o alegere bună; versiunea de meniu 55+ are doar 6 g de grăsime, în timp ce versiunea de meniu principal are 11 g.

Sărac în sodiu

Elementele din meniul IHOP sunt în mod constant bogate în sodiu. Comandarea unui antreu va fi dificilă pentru cei care trebuie să limiteze sodiul. Unele excepții includ:

 • Ouă (60 mg până la 130 mg sodiu per ou, în funcție de preparat)
 • Hash browns (230 mg de sodiu)
 • Omleta de albus de ou (290 mg sodiu, fara a include alte umpluturi)
 • Salată de casă fără sos (20 mg sodiu)
 • Buchetele de broccoli pentru intrare (25 mg sodiu)
 • Partea de porumb cu unt (70 mg de sodiu)
 • Fructe proaspete (5 mg sodiu)
 • Crupe (85 mg sodiu)
 • Fulgi de ovaz (110 mg sodiu)
 • Milkshake (70 mg până la 90 mg sodiu, în funcție de aromă)

Este posibil să rămâi la o dietă cu conținut scăzut de sodiu dacă comanzi un ou sau două cu garnituri, cum ar fi nisip, broccoli și fructe.

Vegetarian

IHOP publică pe site-ul său un ghid pentru meserii vegetarieni și vegani , astfel încât să vă puteți verifica opțiunile înainte de a vizita. Puteți personaliza aproape orice masă de mic dejun la IHOP pentru a fi vegetarian, eliminând orice parte de slănină, cârnați sau șuncă. În schimb, alegeți opțiuni pe bază de legume. Alte opțiuni vegetariene includ:

 • Cele mai multe clătite și vafe (omiteți zahărul pudră)
 • Burrito sau castron clasic
 • Topitură cu patru brânzeturi cu crustă (evitați poblano queso și brânza americană)
 • Salată de pui și legume (omiteți puiul)
 • salata de casa

Salata de pui și legume (fără pui) vă oferă o masă vegetariană hrănitoare și puteți adăuga chiar și clătite în lateral pentru experiența tradițională IHOP.

Vegetarian

Dacă ești vegan , s-ar putea să îți fie greu să obții o masă satisfăcătoare la IHOP, dar nu ești complet lipsit de opțiuni. Ați putea întreba dacă masa dvs. poate fi făcută la comandă fără produse de origine animală sau alegeți dintre opțiunile disponibile precum: 

 • Cartofi crocanți pentru micul dejun și cartofi prăjiți (omiteți sare de condiment)
 • Hash browns
 • Fructe proaspete
 • Pâine prăjită cu mai multe cereale
 • Salată de casă (fără dressing)
 • Salată de pui și legume (fără pui sau dressing)

Pentru o masă vegană echilibrată, luați în considerare hash browns și una dintre opțiunile de salată.


Alergii alimentare și siguranță

IHOP oferă informații online despre care dintre articolele sale de meniu conțin primii opt alergeni alimentari (plus gluten și sulfiți) , dar aceștia nu sunt incluși în meniurile restaurantului personal. De asemenea, lanțul nu poate garanta că niciun element din meniu va fi complet lipsit de alergeni, deoarece toate alimentele sunt pregătite într-o singură bucătărie.

Dacă suferiți de alergii sau sensibilități alimentare, întrebați-vă serverul sau managerul de restaurant cum vă pot satisface nevoile atunci când mâncați la IHOP.


Un cuvânt de la InfoFitness.ro

Dotat cu cunoștințele potrivite, puteți face alegeri de meniu la IHOP care se potrivesc nevoilor și preferințelor dumneavoastră alimentare. Pe lângă faptul că optați pentru elementele de meniu evidențiate aici, nu ezitați să vă construiți propria masă din garnituri sau să solicitați un singur element de intrare făcut la comandă, fără părți bogate în calorii, cum ar fi hash brown și bacon. Deoarece dimensiunile porțiilor sunt mari la IHOP, s-ar putea să vă gândiți să împărțiți mesele sau să puneți în box o porție din masă imediat ce sosește.

Dacă decideți să mâncați ceva greu, dulce sau extra sărat la IHOP, este bine să rețineți că o alimentație sănătoasă înseamnă un model de alegeri generale, nu o masă izolată.

Ați găsit o eroare în acest articol și doriți să o remediați? Contact
InfoFitness.ro nu oferă sfaturi medicale, diagnostic sau tratament.
Declinare a răspunderii