Cei 5 cei mai buni pantofi de traseu pentru plimbări din 2022


Mersul pe traseu oferă provocări diferite decât mersul pe suprafețe plane, chiar și cum ar fi o pistă, un trotuar sau o bandă de alergare. Traseele sunt neuniforme, stâncoase și accidentate. Purtarea pantofilor adecvati pentru traseu vă poate menține picioarele uscate (multe sunt impermeabile), oferă o tracțiune bună pentru a merge peste stânci și oferă o amortizare groasă pentru a vă proteja picioarele.

Revizuit și aprobat

Pentru un pantof care oferă stabilitate, sprijin, tracțiune și confort, pantofii de drumeție pentru femei Merrell Moab 2 Vent sunt alegerea noastră de top. Dacă sunteți în căutarea unui pantof minimalist și ușor, pantofii de trail pentru femei Vazee Summit V2 New Balance sunt o alegere bună.

Găsiți pantofi de traseu care se potrivesc nevoilor dvs. de mers pe jos, sunt confortabili, oferă o tracțiune bună, sunt flexibili și se potrivesc bine picioarelor dvs. Unele oferă un picior mai lat. Căutați un deget de cauciuc care să vă protejeze să nu vă înțepeniți degetele de rădăcinile copacilor sau alte obstacole de pe traseu. Am analizat pantofii de trail pentru lista noastră în funcție de tracțiunea și rezistența la intemperii pe care o oferă, amortizare, durabilitate și cost.

Aici, alegerile noastre pentru cei mai buni pantofi de traseu pentru plimbări.

Cel mai bun general: pantofi de drumeție pentru femei Merrell Moab 2 Vent

4.4

Prin amabilitatea Amazon

Moabul primește recenzii încântătoare de la femeile care le-au purtat pentru a merge pe traseul Camino de Santiago, de 600 de mile și 30 de zile, în Spania. Acel traseu are dealuri constante, adesea cu pietriș sau stânci. Ai nevoie de un pantof care să-ți protejeze piciorul și să ofere susținere, stabilitate și tracțiune, motiv pentru care am ales Moab-ul ca alegere de top. Dacă ai o ioată sau un picior lat, femeile cu aceste probleme adoră acest pantof.

Tija arcului turnat din nailon oferă stabilitate, iar mulți laudă suportul arcului. Talpa Vibram va rezista peste mile. Designul ventilatorului ajută la menținerea curgerii aerului în jurul piciorului pentru a permite transpirația să se evapore, astfel încât este mai puțin probabil să apară vezicule. Dacă este mai probabil să întâlniți condiții umede, acestea fac și versiunea Moab 2 impermeabilă. Băieții nu trebuie să se simtă excluși, deoarece sunt disponibili și pentru bărbați și primesc evaluări de top de la ei.

InfoFitness.ro / Justin Park 

Cei mai buni pentru mersul pe traseu rapid: pantofi de alergare pe trail Adidas Terrex Two Ultra Parley

Prin amabilitatea Adidas.

Acesta este un pantof ușor care poate merge de la drum la traseu . Este conceput pentru a oferi o tracțiune bună pe suprafețe umede sau stâncoase, cu o talpă exterioară din cauciuc lipicioasă, care oferă o aderență excelentă pe diferite suprafețe.

Cel mai bun pantof de alergare minimalist: New Balance Vazee Summit V2 pentru femei

Pantofi New Balance Vazee Summit Trail. Prin amabilitatea Amazon

New Balance Vazee Summit este un pantof de traseu ușor, minimalist, foarte flexibil. Compania promovează talpa cu hidroaderență pentru a prinde suprafețele umede și alunecoase, iar utilizatorii sunt de acord. Ele vin în lățimi obișnuite și largi, ceea ce reprezintă un avantaj semnificativ pentru cei care au nevoie de mai mult spațiu.

Cel mai bun cizme de drumeție de înălțime mijlocie: ghete de drumeție impermeabile pentru bărbați de înălțime mijlocie

Prin amabilitatea Amazon

Dacă aveți nevoie de stabilitate și susținere suplimentară a gleznelor, o cizmă de înălțime mijlocie vă poate oferi un plus de încredere pe traseu. Targhee a fost favoritul de-a lungul anilor atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Cu această cizmă rezistentă la apă, poți să treci prin pâraie mici și să ai mai puțină teamă de a-ți întoarce glezna pe trasee accidentate. Sunt ușoare și respirabile în comparație cu mulți alți pantofi de drumeții de înălțime mijlocie, astfel încât să nu te îngreuneze. Oamenii care le-au cumpărat spun că lucrează bine și iarna și pentru drumeții cu rachete de zăpadă. Sunt disponibile atât în ​​variante obișnuite, cât și late. Aspectele clasice te vor ajuta să te simți ca acasă purtându-le în sălbăticie.

Cel mai bun pantof de alergare ușor și rezistent la apă: pantofi de alergare pentru femei 910 V4 New Balance

Amazon 

Pentru plimbări rapide pe traseu sau chiar prin oraș pe vreme ploioasă, New Balance 910v4 impermeabil este o alegere excelentă. Pantofii de trail nu trebuie să fie grei și greoi pentru a funcționa bine. Acești pantofi sunt ușori, dar susțin și sunt amortizați de la talpă până la partea superioară. De asemenea, sunt flexibile, astfel încât să puteți obține un pas bun de mers cu o rulare prin pasul de la călcâi până la deget.

Când sunteți pe traseu, aveți nevoie de protecție împotriva pietrelor, oferită de un deget și o placă de stâncă în talpă. Nu veți avea o scuză pentru a sări peste planurile de mers pe traseu dacă plouă și nu vă veți teme să traversați râurile. Acești pantofi funcționează bine împotriva tuturor elementelor. Sunt disponibile atât în ​​variante obișnuite, cât și în largi, astfel încât să vă puteți găsi cea mai bună potrivire. Vin în versiuni atât pentru femei, cât și pentru bărbați.


Ce să cauți la pantofii de traseu pentru plimbări

Traseele sunt neuniforme și alunecoase, iar pantofii buni pentru traseu ar trebui să ofere o tracțiune bună pentru a preveni alunecări, căderi și răni la gleznă. Fundul trebuie să fie din cauciuc lipicios și să aibă tachete. Clemele mai mari oferă de obicei o tracțiune mai bună.

Hidroizolarea

Mulți pantofi de trail au fost tratați astfel încât să fie impermeabili. Acestea vă mențin picioarele uscate dacă sunteți afară când începe să plouă sau trebuie să alergați printr-un pârâu sau două. Căutați eticheta GTX pentru pantofi impermeabili.

Amortire

Ar trebui să simți o săritură când mergi în pantofii tăi. Aceasta este amortizarea care oferă suport și absorbție a șocurilor . Cei cu dureri articulare pot avea nevoie de mai multă amortizare. Căutați o pernă ușoară în pantofii de traseu.

întrebări frecvente

 • Poți folosi pantofi de trail pe drum?

  Pantofii de drum sunt făcuți pentru teren accidentat și accidentat, în timp ce pantofii de drum sunt făcuți pentru suprafețe dure și plane. Cu toate acestea, pantofii de traseu pot oferi o tracțiune mai bună atunci când drumurile sunt ude. Evitați să purtați pantofi de traseu pe piste.

 • Sunt pantofii de trail buni pentru utilizarea de zi cu zi?

  Puteți purta pantofi de trail lejer, dar există câteva dezavantaje. Pantofii de traseu sunt mai groși, ceea ce poate să nu fie ideal în climatele calde. Sunt mai groși decât pantofii de drum, ceea ce vă poate încetini puțin.

 • Care sunt beneficiile pantofilor de trail?

  Pantofii de traseu oferă stabilitate și tracțiune pentru a ajuta la prevenirea rănilor și alunecării gleznei. Sunt special concepute pentru alergarea pe terenul denivelat al traseelor. Majoritatea sunt rezistente la apă, ținându-ți picioarele uscate în condiții umede.

 • Cum curățați pantofii de trail?

  Pantofii de traseu colectează transpirația, murdăria, resturile, ciupercile și bacteriile. Curățarea corectă poate preveni infecțiile bacteriene și fungice ale picioarelor. Un compus de chit numit Cyberclean pentru pantofi a redus semnificativ bacteriile și ciupercile de pe pantofi.

  De asemenea, puteți spăla pantofii de trail într-o mașină de spălat. Mai întâi, îndepărtați murdăria și resturile cu o perie moale și îndepărtați șireturile. Puneți șireturile și pantofii într-o față de pernă. Rulați pe un ciclu delicat cu apă rece. Lăsați să se usuce la aer în interior. Dacă pantofii sunt pătați, utilizați un amestec de apă și detergent de rufe, perie și cârpă pentru a elimina petele.

 • Cât de des ar trebui înlocuiți pantofii de trail?

  Pantofii de traseu trebuie înlocuiți la fiecare 400 până la 500 de mile, în funcție de condițiile traseului și de calitatea pantofilor. Veți ști că ar trebui înlocuite atunci când au semne evidente de uzură sau că amortizarea nu mai este elastică și de susținere.

  Aflați mai multe:
Ați găsit o eroare în acest articol și doriți să o remediați? Contact
InfoFitness.ro nu oferă sfaturi medicale, diagnostic sau tratament.
Declinare a răspunderii