Cel mai bun echipament de antrenament de bază din 2022


Menținerea unui nucleu puternic este vitală pentru multe aspecte ale sănătății tale. Un miez puternic îți menține postura înaltă și dreaptă, protejează împotriva durerilor de spate , îți menține echilibrul la punct și chiar te ajută să alergi mai repede! Miezul nu este compus exclusiv din mușchii abdominali. Include și mușchii oblici și inferiori ai spatelui, creând stabilitate la 360 de grade în jurul trunchiului, așa că este important să alegeți un echipament care vă va oferi un antrenament complet de bază.

Revizuit și aprobat

Sistemul de fitness TRX All-In-One Suspension Training este cea mai bună alegere generală a noastră, deoarece necesită o stabilizare intensă care creează un antrenament de bază eficient. Dacă sunteți în căutarea unui antrenament de bază încorporat în exercițiul dvs. cardio, canotajul NordicTrack RW 900 este o alegere de top.

Din fericire, există o mare varietate de instrumente pe care le puteți folosi pentru a vă menține miezul în formă maximă, fără să vă plictisiți vreodată. Când alegeți echipamentul de antrenament de bază, căutați articole care sunt versatile, astfel încât să lucreze mai multe grupuri de mușchi. Când am analizat echipamentele pentru lista noastră, am luat în considerare versatilitatea, eficacitatea și durabilitatea.

Aici, cel mai bun echipament de antrenament de bază de pe piață.

Cel mai bun per ansamblu: Sistemul de fitness TRX All-In-One Suspension Training

4.8

Prin amabilitatea Amazon

Dacă doriți cu adevărat să vă luminați miezul, este timpul să încercați antrenamentul cu suspensie cu cea mai bună alegere a noastră generală, sistemul TRX. Poate viza și partea superioară și inferioară a corpului, dar provocările de stabilizare prezentate de curelele ancorate fac un antrenament de bază cuprinzător și super eficient. Cea mai bună parte? Este complet modificabil în funcție de nivelul de fitness, interesele și obiectivele dvs.

Prin scurtarea sau alungirea curelelor și poziționând corpul mai aproape sau mai departe de punctul de ancorare, puteți experimenta diferite mișcări cu intensitate diferită. Multe exerciții de bază TRX necesită să vă plasați picioarele în cârligele curelei și să vă echilibrați într-o poziție suspendată cu scândura înaltă, cu mâinile pe podea, înainte de a începe.

Acesta este un sistem complet. Pachetul All-In-One include ancore pentru interior și exterior, un ghid introductiv, un suport X, o sticlă agitatoare și patru benzi de rezistență. 

Cel mai bun canotaj: NordicTrack RW900

Când oamenii se gândesc la întărirea nucleului, canotajul este rareori primul exercițiu care vine în minte. Cu toate acestea, angajarea și stabilitatea de bază sunt o componentă principală a formei adecvate de canotaj . Și acest canotaj pliabil NordicTrack face ușor și plăcut să obțineți un antrenament cardio și de bază eficient, indiferent de dimensiunea sălii de sport de acasă .

Ecranul tactil de 22 de inchi afișează antrenamentele conduse de antrenorul iFit la înaltă definiție, iar rezistența aerului crește automat în funcție de programul pe care îl selectați pentru a vă menține provocat - îl puteți regla și manual în timpul rândurilor auto-conduse.

Pedalele sunt suficient de mari pentru majoritatea utilizatorilor, sunt rapide și ușor de reglat și solide și robuste pe măsură ce vă mișcați. Mai bine, canotajul vine cu un abonament de familie iFit de un an, astfel încât să vă puteți perfecționa forma fără costuri suplimentare.

Cel mai bun Kettlebell: Set de Kettlebell BalanceFrom Wide Grip din 3 piese

4.2

Amazon

Kettlebell-urile sunt o altă armă secretă pentru forța maximă a nucleului, deoarece necesită o cantitate semnificativă de stabilizare a trunchiului și activare a mușchilor de bază. De la leagăne cu kettlebell la îmbrăcăminte turcească până la răsuciri rusești, există nenumărate modalități eficiente de a-ți întări abdomenele, oblicurile și spatele cu această greutate liberă unică.

Suntem parțiali de acest trio de la BalanceFrom, deoarece acoperă o gamă semnificativă de nevoi de haltere cu o singură achiziție. Kettlebellele de 10, 15 și 20 de lire sunt dotate cu mânere ergonomice cu mânere largi și confortabile care vă mențin în siguranță în timp ce transpirați. Și pentru că sunt pe bază de ciment și sunt acoperite cu vinil durabil, sunt complet rezistente la rugină și au un preț rezonabil.

Cea mai bună minge de stabilitate: Minge de exercițiu TheraBand

Prin amabilitatea Amazon

Mingile de stabilitate sunt folosite de kinetoterapeuții din întreaga lume pentru a ajuta clienții să reabilitați leziunile, să atenueze durerile de spate și multe altele. De asemenea, se întâmplă să fie excelente antrenori de bază. Ați încercat vreodată să faceți o știucă abdominală cu vârfurile picioarelor pe o minge de stabilitate? Îți aprinde miezul în flăcări.

Această minge de la TheraBand este definiția de încredere. Realizată din materiale de înaltă performanță și rezistente la spargere, mingea oferă echilibrul perfect de confort și susținere, fără a limita munca pe care doriți să o facă corpul dumneavoastră în timp ce o utilizați. De asemenea, vine cu două dopuri în cazul în care pierzi unul, precum și un adaptor de umflare, astfel încât să poți păstra cantitatea ideală de aer în el în orice moment.

Mingea vine într-o varietate de dimensiuni cu coduri de culori în funcție de înălțimea utilizatorului.

Cel mai bun minge de medicină: minge de medicină de bază Amazon

4.7

Ah, un clasic cu tonuri de bază. Chiar nu poți greși dacă adaugi o minge medicinală sau două la colecția ta de sport de acasă, iar soluții simple precum această opțiune AmazonBasics sunt cu adevărat tot ce ai nevoie pentru a-ți duce treaba la bun sfârșit. Construcția sa robustă din cauciuc îl face ușor de prins chiar și atunci când mâinile sunt transpirate și îl protejează de uzura excesivă în timp. De asemenea, îi oferă o săritură bună atunci când este utilizat pe o suprafață tare, ceea ce poate fi util cu anumite exerciții de bază, cum ar fi loviturile de putere .

Disponibilă într-o gamă largă de greutăți, această minge medicinală este ideală pentru dezvoltarea forței de bază, promovarea unui echilibru mai bun și îmbunătățirea coordonării generale.

Cel mai bun antrenor de echilibru: Bosu Balance Trainer

4.8

Amazon

Vrei să duci provocările tale de echilibru la următorul nivel? Investește într-un antrenor clasic Bosu. Acest instrument unic de antrenament cu semi-sferă vă ajută să învățați cum să rămâneți puternic chiar și pe suprafețe instabile. În plus, atunci când îl răsturnați, baza robustă este echipată cu mânere, astfel încât să o puteți folosi și pentru mișcări care să distrugă nucleul, cum ar fi burpee și flotări.

În timp ce mai multe mărci fac antrenamente de echilibru similare, Bosu este construit pentru a rezista și este mult mai durabil decât oricare altul pe care l-am încercat. Componenta mingii este ușor de umflat și reglat pe măsură ce lucrați, iar serviciul pentru clienți este de top dacă aveți nevoie de ajutor. 

Cea mai bună roată Ab: Perfect Fitness Ab Carver Pro

Pentru un antrenament de bază extra intens , luați în considerare Ab Carver de la Perfect Fitness. Roata are rezistență încorporată printr-un arc cinetic din oțel carbon, care creează rezistență pe măsură ce te deplasezi și asistență pe măsură ce te rostogolești pentru a activa atât mușchii abdominali, cât și mușchii brațelor mai eficient. Designul ultra-larg al roții în sine oferă o cantitate esențială de stabilitate pentru exercițiile multidirecționale și vă ajută să personalizați nivelul de intensitate al antrenamentului.

Mânerele sunt atât confortabile de prins, cât și sigure atunci când sunt utilizate și pot fi îndepărtate pentru a stoca ușor dispozitivul atunci când sunteți gata să o opriți. Un instrument excelent pentru începători și experți deopotrivă, Ab Carver vine cu o garanție de un an de la producător.

Cel mai bun rol de abdomen: Sistemul de antrenament ABDolly Core

Ab Dolly oferă toate beneficiile unei roți ab și apoi unele, datorită versatilității sale supreme. Când te-ai săturat de rulajele abdominale, pune-ți picioarele pe dolly și mâinile pe podea și lucrează-ți miezul dintr-o poziție standard de scânduri . Flexibilitatea acestui instrument de antrenament vă permite să vă lucrați întreaga gamă de mișcări, țintind mai bine mușchii mai greu de atins din nucleul dvs., precum și grupurile musculare mai mari.

Este, de asemenea, o opțiune excelentă pentru persoanele de toate nivelurile de fitness. Atâta timp cât poți lucra pe podea, ești gata. Pernușa vă menține genunchii confortabili, iar mânerele multiple de pe dolly sunt suficient de lungi pentru a se potrivi oricărei dimensiuni a corpului.

Cea mai bună bară de tracțiuni: bară de tracțiuni multifuncțională ProsourceFit

Prin amabilitatea Amazon

Majoritatea oamenilor cred că barele pentru bărbie sunt în primul rând instrumente de exerciții pentru partea superioară a corpului. Cu toate acestea, exercițiile de agățat necesită o cantitate semnificativă de forță de bază pe măsură ce îți strângi greutatea corporală sub bară. Ca să nu mai vorbim, mișcările precum strângerea genunchilor și degetele de la picioare la bară îți vor construi abdominali și oblici în cel mai scurt timp.

Ne place această bară de oțel de calitate superioară de la ProsourceFit, deoarece funcționează pentru atât de multe tipuri de caroserie diferite. Douăsprezece mânere confortabile vă oferă toate opțiunile de poziție a mâinii de care aveți nevoie pentru a vă simți în siguranță pe loc, iar designul slip-in se potrivește în toate ușile standard. Include chiar și capace de spumă pentru mânerele exterioare pentru a proteja cadrul ușii tale. Acest instrument este dificil de utilizat, dar cu siguranță produce rezultate extraordinare.

Cel mai bun Heavy Duty: Sportsroyals Power Tower

Prin amabilitatea Amazon

Dacă preferați aparatele abdominale găsite într-o configurație de sală comercială, luați în considerare adăugarea acestui turn de bază multitasking la colecția dvs. de acasă. Instrumentul multifuncțional și reglabil acceptă o varietate de exerciții de întărire a nucleului, cum ar fi ridicarea genunchilor, ridicarea picioarelor și multe altele. Poate suporta până la 400 de lire sterline în orice moment, iar cadrul pătrat greu de oțel este proiectat să reziste pe termen lung.

De asemenea, are un design ergonomic, echipat cu tampoane pentru protecția coatelor și cotiere ușor înclinate pentru a preveni alunecarea coatelor la mijlocul exercițiului. De asemenea, puteți regla înălțimea barei de tragere cu aproape 24 de inci, satisfăcând nevoile de înălțime, dimensiune și fitness ale fiecărui utilizator.

Verdictul final

La sfârșitul zilei, este foarte greu să învingi sistemul de antrenament cu suspensie All-in-One TRX . Îl poți monta practic în orice prag și tot ce ai nevoie este greutatea corporală pentru a începe antrenamentul către un miez mai puternic și mai stabil. Dar dacă ar trebui să adăugăm o piesă de echipament de podea la mix, suntem parțiali de Bosu Balance Trainer . De la exerciții de echilibru la exerciții de antrenament pe intervale de mare intensitate până la mișcări clasice pentru abdomen, acest instrument face totul. Ca să nu mai vorbim că îl poți depozita cu ușurință când ai terminat cu antrenamentul zilnic. 


Ce să cauți în echipamentul de antrenament de bază

Alegerea echipamentelor de antrenament de bază pe care le puteți utiliza în mai multe moduri vă va ajuta să profitați la maximum de antrenament. Vă veți viza mai eficient întregul nucleu atunci când puteți efectua o varietate de mișcări și exerciții. Și unele echipamente de antrenament de bază, cum ar fi mingi medicinale, antrenori cu suspensie și bare de tracțiuni, vă pot ajuta să lucrați și alte grupe musculare; care le mărește versatilitatea și valoarea. 

Eficacitatea

Evitați echipamentul de antrenament de bază care nu corespunde pretențiilor sale. Alegeți un echipament care are un palmares stabilit și care se găsește pe scară largă în sălile de sport și este folosit de antrenorii personali. Evitați gadget-urile trucate care sunt utilizabile doar pentru un singur tip de mișcare sau care promit rezultate fără muncă grea. Doar că nu este realist.

Nevoi specifice

Dacă doriți ca antrenamentul dvs. de bază să răspundă unei nevoi specifice, cum ar fi reabilitarea după o accidentare sau construirea pe baza unui nucleu slab, alegeți echipamentul de antrenament de bază care se potrivește obiectivelor dvs. De exemplu, discurile de echilibru sunt excelente pentru a viza instabilitatea de bază și problemele de echilibru într-o manieră blândă. Echipamentul specific antrenamentului este, de asemenea, o opțiune - cum ar fi pentru antrenamentul funcțional, alegeți un echipament pe care îl puteți folosi în timpul orelor.

întrebări frecvente

  • De ce este importantă forța de bază?

    Mișcările funcționale pe care corpul tău le face tot timpul se bazează pe un nucleu puternic - nucleul tău ajută la îndoire, balamale, răsucire, atingere și aruncare. Un miez solid și stabil vă protejează coloana vertebrală, care se poate răni cu ușurință deoarece este (neapărat!) foarte flexibilă.

  • Cât timp durează să-ți întărești nucleul?

    Durata de timp necesară pentru a vă întări nucleul depinde de nivelul actual de fitness și de regimul de antrenament. Vă puteți aștepta la câștiguri de forță de fiecare dată când vă antrenați nucleul și fiecare antrenament contează atunci când este făcut eficient, folosind suprasolicitarea progresivă . Dacă vă antrenați în mod constant nucleul de două până la trei zile pe săptămână, vă puteți aștepta să vedeți câștiguri semnificative de forță în doar patru săptămâni.

  • Cum curățați echipamentul de antrenament de bază?

    Modul în care vă veți curăța echipamentul de antrenament de bază depinde de tipul de echipament pe care îl utilizați. Majoritatea echipamentelor de antrenament ar trebui să fie pulverizate și șters cu un produs de curățare antibacterian sau șters cu o cârpă umedă cu oțet. Frecvența curățării va depinde de utilizarea în comun a echipamentului și de cât de intens este utilizat. Într-un spațiu comun, ștergeți echipamentul după fiecare utilizare.


De ce să ai încredere în InfoFitness.ro

În calitate de fost antrenor personal, scriitor experimentat în domeniul sănătății și antrenor pasionat, Alena Hall înțelege cât de important este să aleagă instrumentele și accesoriile de antrenament potrivite pentru tine. Ea explorează mereu cele mai noi și mai bune instrumente de wellness, mașini și gadget-uri, dar, mai important, Alena ia în considerare cu atenție calitatea și diversele caracteristici care fac ca aceste produse de fitness să fie investiții valoroase. 

Ați găsit o eroare în acest articol și doriți să o remediați? Contact
InfoFitness.ro nu oferă sfaturi medicale, diagnostic sau tratament.
Declinare a răspunderii