Cele mai bune 9 ceasuri de alergare din 2022


Pentru a monitoriza eficient un antrenament, alergătorii au nevoie de acces la câteva valori de bază, cum ar fi ritmul cardiac , caloriile arse și distanța parcursă. Un ceas de alergare bun vă va păstra toate aceste date la îndemână atât în ​​timpul, cât și după o alergare și va avea multe mai multe funcții utile și conexiuni cu aplicațiile pentru telefon și alte instrumente.

Revizuit și aprobat

Ne place ceasul inteligent Garmin Venu pentru că este versatil, ușor de utilizat și are o durată lungă de viață a bateriei. Fitbit Versa 3 este, de asemenea, o alegere excelentă, deoarece urmărește multe valori de bază și are funcții excelente de divertisment.

De asemenea, trebuie să fiți capabil să vă distrați în timp ce parcurgeți distanță. Pentru mulți dintre noi, asta înseamnă să ascultăm muzică , cărți audio sau podcasturi și chiar să avem acces la texte pentru a rămâne conectat. În zilele noastre, multe ceasuri inteligente pot face acest lucru și pot funcționa și ca un ceas de alergare. Durata de viață a bateriei este o altă caracteristică importantă la care trebuie să fiți atenți, deoarece nu doriți ca ceasul să se piardă la mijlocul antrenamentului. Am cercetat opțiunile populare având în vedere aceste caracteristici.

Iată cele mai bune ceasuri de alergare de pe piață pentru fiecare nevoie și buget.

Cel mai bun general: Garmin Venu Smartwatch

4.7

Prin amabilitatea Amazon

Elegant, ușor de utilizat și plin de funcții utile, ceasul inteligent Garmin Venu oferă tot ce ți-ai dori la un ceas sport. Ceasul oferă o gamă largă de funcții de monitorizare a sănătății, ceea ce vă permite să urmăriți cu ușurință ritmul cardiac, calitatea somnului, nivelul de stres și multe altele - femeile își pot urmări chiar și ciclul menstrual .

Ceasul se sincronizează cu mai multe aplicații muzicale populare (Spotify, Amazon Music și Deezer), facilitând descărcarea listelor de redare preferate și ascultarea lor din mers. Și, deoarece Garmin Venu Smartwatch este compatibil atât cu iPhone, cât și cu Android, vă puteți conecta cu ușurință ceasul la telefonul mobil, indiferent de sistemul de operare pe care vă aflați. De asemenea, acceptă sistemele GPS, GLONASS și Galileo și are o busolă cu trei axe, un giroscop și un altimetru barometric pentru a urmări orice mediu în care vă aflați.

Când activați ceasul inteligent, veți observa mai mult de 20 de aplicații care populează ecranul tactil ușor de utilizat al ceasului. Aceste aplicații sunt pre-descărcate pe fiecare ceas și vă vor oferi acces la o serie de antrenamente (gândiți-vă: yoga, cardio, antrenament de forță și multe altele).

La o încărcare completă, ceasul promite să reziste până la cinci zile (sau până la șase ore în modul GPS).

Cel mai bun clasat: Fitbit Versa 3

4.1

Fitbit

Fitbit este cunoscut pentru cele mai bune trackere de fitness din clasă, iar ceasul inteligent Versa 3 nu dezamăgește. Ceasul vă ajută să urmăriți câteva valori de bază, și anume, ritmul cardiac, intensitatea antrenamentului și calitatea somnului . Instrumentul de urmărire a calității somnului este deosebit de robust. Vă monitorizează timpul petrecut în somn ușor, profund și REM, oferindu-vă un feedback mai specific decât ar putea face alte dispozitive de urmărire a fitness-ului. 

La fel ca multe ceasuri sport de înaltă tehnologie, ceasul inteligent Fitbit Versa 3 se mândrește cu mai multe funcții de lux. Compatibilitatea sa cu serviciile muzicale populare, cum ar fi Spotify, Deezer și Pandora, vă ajută să ascultați muzică în timp ce vă antrenați. Sistemul său GPS avansat vă ajută să identificați traseele de alergare, drumeții și ciclism. Iar capabilitățile sale încorporate Alexa vă ajută să faceți lucruri precum să verificați vremea, să setați mementouri și chiar să controlați aparatele inteligente de acasă. 

La o încărcare completă, ceasul inteligent Fitbit Versa va dura până la șase zile (sau până la 12 ore în modul GPS). Iar dacă vă grăbiți, fiți sigur știind că puteți obține o zi întreagă de viață a bateriei dintr-o încărcare de 12 minute.

Ce e frumos? Fiecare ceas inteligent Fitbit Versa vine cu acces gratuit de 90 de zile la Fitbit Premium. (Această ofertă se aplică numai dacă nu ați mai folosit niciodată Fitbit Premium.) 

Cel mai bun splurge: ceas Garmin Premium Multisport

Prin amabilitatea Amazon

Ceasul Garmin Premium Multisport este un ceas sport de înaltă tehnologie, cu o autonomie de lungă durată a bateriei și o mulțime de funcții de lux. La fel ca multe ceasuri sport, acesta vă permite să urmăriți valorile clasice de sănătate și fitness, cum ar fi ritmul cardiac și calitatea somnului. De asemenea, monitorizează aclimatizarea la altitudine la altitudini mai mari.

Sistemul de stocare a muzicii al ceasului este ușor de conectat cu platforme terțe, astfel încât să puteți descărca și transmite în flux melodiile preferate în timp ce vă antrenați. În funcție de țara în care vă aflați, puteți folosi chiar și ceasul pentru plăți contactless.

Aceste capabilități sunt incredibil de utile, dar ceea ce deosebește cu adevărat acest ceas este restul setului de caracteristici. La fel ca multe ceasuri sport, acesta este echipat cu un sistem GPS. De asemenea, vine cu senzori pentru o busolă cu trei axe, un giroscop și un altimetru barometric. Ceasul vine preîncărcat cu mii de hărți topografice. Aceste caracteristici îl fac o alegere deosebit de potrivită pentru drumeții , urcări și chiar excursii la schi.

Ce e mai mult? La o încărcare completă, va dura până la 21 de zile (sau 15 ore în modul GPS). Și, deoarece ceasul este echipat cu tehnologie de încărcare solară, puteți prelungi durata de viață a bateriei cu încă trei zile, chiar dacă sunteți complet în afara rețelei.

Cel mai bun pentru utilizatorii de iPhone: Apple Watch SE

4.3

Prin amabilitatea Amazon

Utilizatorii de iPhone au râvnit de mult Apple Watch. Iar cea mai recentă lansare a Apple, Apple Watch SE, este o abordare mai ieftină a must-have-ului. În ciuda prețului său rezonabil, Apple Watch SE este încărcat cu funcții de înaltă tehnologie. Trackerul său de fitness încorporat vă va permite să vă monitorizați ritmul cardiac, calitatea somnului și nivelurile de activitate – și vă va trimite chiar o notificare atunci când ritmul cardiac este deosebit de ridicat, scăzut sau neregulat.

Caracteristica sa de stocare a muzicii vă ajută să transmiteți în flux melodiile, podcasturile și cărțile audio preferate. Și, bineînțeles, deoarece ceasul se sincronizează cu iPhone-ul tău, poți răspunde cu ușurință la apeluri și la mesaje text de la încheietura mâinii. 

Adevărate formei, capacitățile de lux nu se opresc aici. Ceasul este echipat cu un sistem GPS pe care îl poți folosi atunci când alergi, mergi cu bicicleta, mergi pe jos sau pur și simplu te deplasezi. Și, deoarece ceasul se sincronizează cu Apple Pay, puteți lăsa portofelul acasă și puteți folosi ceasul pentru a plăti lucruri.

Apple Watch SE nu face publicitate pentru o anumită durată de viață a bateriei, dar Apple a spus că bateriile pentru ceasuri sunt proiectate să țină până la 18 ore la un moment dat. Ceasul are, de asemenea, un design rezistent la înot, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji că se va strica în momentul în care sunteți prins de ploaie.

Cel mai bun pentru utilizatorii de Android: Samsung Galaxy Watch Active2

4.6

Amazon

Samsung Galaxy Watch Active 2 este un ceas sport solid și o alegere excelentă pentru utilizatorii de Android. Ceasul acționează ca un monitor de fitness, permițându-vă să urmăriți valorile clasice, cum ar fi somnul, ritmul cardiac, nivelul de stres și nivelul de activitate. La fel ca Apple Watch, Samsung Galaxy Watch Active 2 vă va trimite o notificare dacă ritmul cardiac este neobișnuit de ridicat sau scăzut. 

Folosind Bluetooth, puteți conecta cu ușurință ceasul la telefon și puteți obține acces la toate aplicațiile preferate, inclusiv la serviciile de muzică și la platformele de mesagerie. Acest lucru vă ajută să faceți mai multe sarcini în timp ce vă antrenați, permițându-vă să ascultați muzică, să răspundeți la apeluri și să răspundeți la mesaje text ori de câte ori aveți nevoie.

La o încărcare completă, Samsung Galaxy Watch Active 2 va dura până la cinci zile. Dar dacă sunteți în mișcare și rămâneți fără baterie, nu vă faceți griji - puteți utiliza alte dispozitive Samsung pentru a vă încărca wireless ceasul (doar asigurați-vă că acele dispozitive sunt suficient de noi pentru a fi compatibile cu Qi!). 

Cel mai bun rezistent la apă: Polar Ignite Advanced Waterproof Fitness Watch

Prin amabilitatea Amazon

Multe ceasuri sport sunt rezistente la apă, dar Polar Ignite Advanced Waterproof Fitness Watch promite să fie complet rezistent la apă. Ceasul urmărește o gamă largă de valori de sănătate și fitness, facilitând monitorizarea ritmului cardiac, calitatea somnului și progresul în atingerea obiectivelor. De asemenea, oferă o gamă de caracteristici specifice înotului, permițându-vă să vă urmăriți ritmul cardiac, distanța, mișcările și ritmul în timp ce înotați

Ceasul de fitness Polar Ignite Advanced Waterproof este echipat și cu câteva funcții mai sofisticate. Pentru început, ceasul se va sincroniza cu telefonul dvs., permițându-vă să primiți mesaje text, apeluri și e-mailuri din mers. De asemenea, vine cu un sistem GPS încorporat, care vă va ajuta să creați trasee pentru alergări, plimbări, drumeții și plimbări cu bicicleta.

Aceste caracteristici sunt la îndemână, dar cea mai tare valoare adăugată a ceasului rezistent la apă este Ghidul de antrenament zilnic Polar Fit Spark. Ghidul, care este încorporat în ceas, vă va antrena virtual, oferindu-vă antrenamente zilnice care țin cont de obiectivele dvs. de fitness și de istoricul antrenamentului. 

Cea mai bună durată de viață a bateriei: Ceasul inteligent hibrid Withings Steel

Prin amabilitatea Amazon

Dacă te simți fără încărcător, Smartwatch-ul Withings Hybrid este ceasul sport pe care îl vrei la încheietura mâinii. O încărcare completă va menține funcționarea majorității ceasurilor sport timp de aproximativ o săptămână (uneori, chiar mai puțin), dar va menține acest ceas funcțional până la 25 de zile. Iar dacă treci în modul de rezervă (unde ai acces la urmărirea activității, dar nimic altceva), poți prelungi durata de viață a bateriei ceasului cu încă 20 de zile. Ați citit bine: încărcați ceasul inteligent Withings Hybrid o dată, iar ceasul vă va dura până la 45 de zile.

Pe lângă faptul că are o durată de viață impresionantă a bateriei, ceasul inteligent oferă o serie de funcții utile. Trackerul de fitness încorporat al ceasului facilitează monitorizarea ritmului cardiac, ciclurile de somn, antrenamentele și multe altele. Și îl puteți conecta la telefon pentru a avea acces la apelurile, mesajele text și notificări.

De asemenea, frumos? Ceasul este rezistent la apă (până la 50 de metri), ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji că îl distrugeți atunci când faceți un duș, vă prindeți de ploaie sau chiar faceți snorkeling

Cel mai durabil: ceas Polar Grit X Outdoor

Prin amabilitatea lui Polar

Conceput ținând cont de exterior , Polar Grit X Outdoor Watch este un ceas sport rezistent. Ceasul poate rezista la picături, temperaturi extreme și umiditate. Conform formei, este și rezistent la apă. La fel ca multe ceasuri sport, acesta ușurează urmărirea unor valori precum energia utilizată, intensitatea antrenamentului și nivelul de hidratare.

Spre deosebire de multe alte ceasuri sport, totuși, Polar Grit X Outdoor Watch este echipat cu tehnologie care poate detecta ascensiunile și coborârile. Acest lucru facilitează urmărirea mai precisă a plimbărilor, alergărilor și drumețiilor. Puteți vedea cum v-ați descurcat în porțiunile în urcare și în jos ale unui antrenament, în loc să primiți doar feedback general.

Setul de caracteristici al ceasului este completat de alte adăugări prietenoase pentru drumeții. În primul rând, ceasul vine cu o busolă și un altimetru încorporate, ajutându-vă să urmăriți direcția și altitudinea pe rute mai complexe. De asemenea, dispune de tehnologie avansată GPS care vă permite să planificați aventuri de mai multe zile.

Îți place o excursie pe care tocmai ai făcut-o? Ceasul Polar Grit X Outdoor va stoca traseul respectiv pentru tine, astfel încât să poți reveni la el oricând vrei.

Cel mai discret: Timex Metropolitan S Smartwatch

Prin amabilitatea Amazon

Timex Metropolitan S Smartwatch oferă o imagine mai elegantă a ceasului sport. Acolo unde multe ceasuri sunt rotunde și voluminoase, acesta este dreptunghiular și relativ îngust. Acestea fiind spuse, încă se mândrește cu interfața ușor de utilizat la care te-ai aștepta de la un ceas sport.

Nici setul de caracteristici nu lipsește. Ceasul oferă monitorizare a activității 24/7, permițându-vă să vă urmăriți ritmul cardiac, calitatea somnului și intensitatea antrenamentului . Are, de asemenea, un sistem GPS încorporat, pe care îl poți folosi atunci când alergi, mergi cu bicicleta sau mergi pe drumeții în aer liber și poți conecta ceasul la telefon pentru a reda muzică și a trimite texte.

La o încărcare completă, ceasul va dura până la 14 zile, ceea ce este destul de formidabil pentru un ceas sport. Puteți, de asemenea, să vă personalizați cadranul ceasului pentru a-l face la fel de simplu sau decorativ pe cât doriți să fie. 

Verdictul final

Cu afișajul ușor de utilizat și setul de funcții robuste, ceasul inteligent Garmin Venu este o achiziție care merită. În plus, vă oferă acces la textele dvs., fără a vă obliga să vă implicați într-un sistem de operare. Dacă doriți să economisiți, totuși, ceasul inteligent LETSCOM Fitness oferă o valoare incredibilă. Pentru o fracțiune din prețul majorității ceasurilor sport, puteți obține un tracker de fitness, un player muzical și un ceas totul într-unul. 


Ce să cauți într-un ceas de alergare

Multe ceasuri sport monitorizează un set de valori de bază pentru sănătate și fitness. La capătul mai elementar, acestea pot include lucruri precum pașii făcuți, distanța parcursă, caloriile arse și ritmul cardiac. La nivelul tehnologiei superioare, este posibil să găsiți lucruri precum calitatea somnului, nivelul de stres și intensitatea antrenamentului. Luați în considerare valorile pe care doriți să le urmăriți și asigurați-vă că ceasul sport la care vă uitați are aceste capacități.

Capabilități GPS

Multe ceasuri sport sunt dotate cu capabilități GPS, care facilitează trasarea rutelor pentru alergări, drumeții, plimbări cu bicicleta și multe altele. Dacă vă implicați frecvent în aceste activități, luați în considerare prioritizarea unui ceas cu un tracker GPS încorporat.

Stocarea muzicii și redarea în flux

Unele ceasuri sport sunt compatibile cu servicii muzicale terțe, cum ar fi Spotify și Amazon Music. Dacă vă place să ascultați muzică, podcasturi și cărți audio în timp ce vă antrenați, căutați un ceas care să vă faciliteze descărcarea și transmiterea în flux a favoritelor.

Mesaje

Unele ceasuri sport vă permit să efectuați apeluri și să trimiteți mesaje text direct de pe ceas. Dacă această capacitate este importantă pentru dvs., asigurați-vă că o aveți grijă. Și asigură-te că ceasul este compatibil cu sistemul de operare al telefonului tău. 

Durata de viata a bateriei

Ca orice dispozitiv de înaltă tehnologie, ceasurile sport trebuie încărcate. Și durata de viață a bateriei variază enorm. Dacă intenționați să purtați ceasul doar câteva ore la un moment dat, probabil că nu va trebui să vă faceți griji pentru acest lucru. Dar dacă intenționați să purtați ir timp de zile între încărcări, căutați un ceas cu baterie de lungă durată. 

întrebări frecvente

 • Care sunt beneficiile ceasurilor de alergare?

  Ceasurile sport oferă o modalitate ușoară, eficientă din punct de vedere al spațiului, pentru a vă satisface toate nevoile simultan. Multe dintre ele se laudă cu capacități de urmărire a fitness-ului, care vă vor ajuta să vă monitorizați antrenamentele. Câteva oferă funcții suplimentare de înaltă tehnologie, cum ar fi stocarea muzicii și mesageria, care vă vor menține interesante cursurile lungi. Și chiar și cele mai de bază versiuni facilitează urmărirea timpului, ajutându-vă să eliminați eficient alergările bazate pe timp și să rămâneți la program. 

 • Sunt necesare ceasurile de alergare?

  Un ceas de alergare nu este necesar dacă scopul tău este să alergi doar pentru o anumită perioadă de timp. Puteți folosi un ceas obișnuit pentru a măsura cât timp alergați. Cu toate acestea, dacă doriți să vă îmbunătățiți ritmul, să măsurați distanța pe care ați parcurs-o și să folosiți datele pentru a vă antrena și a concura în curse de alergare, este necesar un ceas care să măsoare aceste informații. Unele ceasuri de alergare vor urmări chiar și calitatea somnului, ritmul cardiac și nivelul de stres, permițându-vă să luați decizii care vă optimizează antrenamentul și performanța în ziua cursei.

 • Cum folosesc un ceas de alergare pentru a-mi îndeplini obiectivele?

  Un ceas de alergare vă permite să cronometrați alergările, să măsurați distanța parcursă și să vă îmbunătățiți ritmul, permițându-vă să lucrați la timpi mai rapidi și la intervale negative. Dacă nu doriți să investiți într-un ceas de alergat scump, un ceas cu cronometru de pornire/oprire vă va ajuta cel puțin să vă atingeți obiectivele de timp (de exemplu, finalizarea unei alergări de 30 de minute).

 • Care este diferența dintre un ceas de alergare și un tracker de fitness?

  Un tracker de fitness vă poate urmări pașii și orice efort de fitness pe care îl faceți în afara alergării. Trackerii pot măsura o plimbare în jurul blocului cu câinele dvs. sau pașii pe care îi faceți către și dinspre mașină în magazin. De asemenea, pot urmări evaluările holistice ale sănătății, cum ar fi calitatea somnului, nivelul de stres și ritmul cardiac în repaus.

  Un ceas de alergare se concentrează mai mult pe antrenamentele specifice ale alergării, cum ar fi ritmul, antrenamentele cronometrate și distanța parcursă.


De ce să ai încredere în InfoFitness.ro?

În calitate de scriitoare experimentată pentru sănătate și fitness, Lindsey Lanquist înțelege cât de vitale pot fi recomandările de produse de calitate. Ea are grijă să recomande produse fiabile, confortabile și cu adevărat apreciate de cei care le-au încercat. 

Ați găsit o eroare în acest articol și doriți să o remediați? Contact
InfoFitness.ro nu oferă sfaturi medicale, diagnostic sau tratament.
Declinare a răspunderii